Door een wereldwijd netwerk van betrouwbare en professionele producenten zijn wij in staat een top-product aan te bieden voor een bulkprijs..!


Informeer en laat je verrassen....
info@bloemen-kaartjes.nl


 

Alle bloemen die per emmer aangeleverd worden op de veiling worden vandaag de dag voorzien van een label in de daarvoor bestemde uitsparing.  Vanaf april 2011 wordt het min of meer verplicht door de diverse veilingen de emmers te voorzien van een emmerlabel. Uiteraard zijn deze kaartjes te verkrijgen bij bloemen-kaartjes.nl. Het standaardformaat welke wij hanteren is voor de emmers 120 x 50 mm. Het papier waarop deze geproduceerd worden is 250 gram gesatineerd MC. Dit is een halfglanzend papier, zoveel mogelijk voorzien van het FSC-keurmerk. De ontwerpen kunnen conform een bestaand kaartje uitgevoerd worden maar ook is het mogelijk om het team van bloemen-kaartjes.nl een professioneel, eigentijds en uniek ontwerp te laten maken voor uw bloemenkwekerij. Bij een afname van 50.000 kaartjes is dit zelfs gratis!


Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden via de e-mail of neem vrijblijvend contact op met de mensen achter bloemen-kaartjes.nl

 

EMMErlabels