Alle bloemen die per doos aangeleverd worden op de veiling worden vandaag de dag voorzien van een label. Deze labels zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar bij bloemen-kaartjes.nl. Het standaardformaat welke wij hanteren is voor de dooslabels 105 x 74 mm. Natuurlijk zijn afwijkende formaten ook mogelijk. Prijstechnisch is echter het standaardformaat zeer interessant. Het papier waarop deze geproduceerd worden is 250 gram gesatineerd MC. Dit is een halfglanzend papier, zoveel mogelijk voorzien van het FSC-keurmerk. De ontwerpen kunnen conform een bestaand kaartje uitgevoerd worden maar ook is het mogelijk om het team van bloemen-kaartjes.nl een professioneel, eigentijds en uniek ontwerp te laten maken voor uw bloemenkwekerij. Zoals uw ziet op de foto’s heeft Laurens van den Oord BV er voor gekozen zijn adresgegevens vrij uitgebreid op de achterzijde te drukken. Bij de rechtstreekse verkoop kan dit een toegevoegde waarde hebben. Bij een afname van 50.000 kaartjes is het ontwerp gratis!


Als bloemen-kaartjes.nl van de achterkant gebruik mag maken voor promotie doeleinden gelden ook speciale tarieven. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden via de e-mail of neem vrijblijvend contact op met de mensen achter bloemen-kaartjes.nl

 

dooslabels

Door een wereldwijd netwerk van betrouwbare en professionele producenten zijn wij in staat een top-product aan te bieden voor een bulkprijs..!


Informeer en laat je verrassen....info@bloemen-kaartjes.nl